Јеремић сакупља потписе против чланства тзв. Косова у УН, а СНС за улицу Јеремићу



[ad_1]

Јеремић је новинарима у Кнез Михаиловој улици рекао да је Народна странка покренула иницијативу скупљања потписа против косовског чланства у УН са циљем да се са што више потписа властима покаже да је народ против чланства Косова у тој организацији.

"Уколико буде стављен потпис на споразум који подразумева столицу у УН, то ће за ефекат имати комплетирање државног пројекта независности Косова "упозорио је Јеремић и нагласио да се то може догодити само уз потпис Србије.

Народна странка се томе противи, додао је он и оценио да с ради о надстраначкој иницијативи и да су сви добродошли да је потпишу.

 вук, јеремиц, 2

Јеремић је одбацио могућност и давања Косову статуса посматрача у УН, попут Палестине, указујући да се апсолутно не може преговарати о статусу док се не реше важније ствари о којима није било говора у дијалогу.

Народна странка није против дијалога, преговора, али у тим преговорима прво неке друге ствари треба решити, попут државне и приватне имовине, вредне десетине милијарди евра , као и заштите црква and манастира.

Када испрегов рате коначни статус, онда више нема назад, тада више нема накнадних преговора о овим стварима, рекао је Јеремић.

Свако има право на своје мишљење и не желим да назовем непријатељем оног који мисли другачије.

Јеремић је рекао да је спреман да говори о свему што се на Косову догађало од 1999. године, бомбардовања и доласка НАТО, до данас, уколико га, заједно са председником Србије позову да гостује у емисији на ТВ Пинк. [19659002] Слично је одговорио и на питање о наводима да је од катарске амбасаде у Берлину добио 200,000 долара

На питање о 30 та чака Савеза за Србију, којем припада Народна странка и коментару да "иду у десно", а да се не баве питањима људских права ЛГБТ заједнице, Јеремић је рекао да је поштовање људских и грађанских права, владавине права, увођење једне врсте поретка у Србији које би одговарало модерном европском поретку је једина од најважнијих тачака Савеза.

У програму стоји и јасна брига за националне интересе, заштиту права Срба који живе ван границе Србије. Осим Косова и Метохије, Црна Гора је вероватно место где су најугроженија људска права једној етничкој групацији мислим на Србе, рекао је Јеремић

Ђурић. Јеремић нема право да се издаје за родољуба

Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић оценио је данас да лицемерје Вука Јеремића поводом Косова и Метохије нема краја и да после свега што је учинио нема право да се издаје за родољуба.

Ђурић наводи да "иако је колико јуче својом сулудом акцијом пред Међународним судом правде директно допринео томе да се удвостручи међународна подршка албанским сепаратистима на Косову и Метохији, данас без икаквог стида дели патриотске лекције "саопштено је из СНС.

" Неко ко је саучесник у инсталирању административних прелаза између централне Србије и Косова и Метохије, укидању Приштинског корпуса и срозавању потенцијала Војске Србије, неко ко је кумовао низу катастрофалних споразума са Приштином, маргинализовао УНМИК, а довео Еулекс, нема право да се издаје за родољуба "истакао је Ђурић.

Ђурић истиче да нико у Србији није заборавио шта су Јеремић и" жути " ре жим учинили на штету државних и националних интереса.

"Читава Јеремићева политичка каријера је једна велика лаж и превара, и он у тој лажи упорно истрајава, и то не само зато што му је такав карактер, већ и зато што је подржан и плаћен да настави да лаже и обмањује српски народ "додао је Ђурић.

Уместо што лије лажне крокодилске сузе над Косовом и Метохијом, Јеремић би требало да објасни хонорар од 200 хиљада евра добијен од катарске амбасаде у Берлину, који сигурно није награда за заслуге у одбрани српских државних и националних интерес , Поручио је Ђурић.

СНС скупља потписе да Јеремић добије улицу у Њујорку

Српска напредна странке (СНС) организовала је истовремено у Београду акцију прикупљања потписа грађана како би Јеремић добио улицу у Њујорку, али и да би подсетила на '' успехе '' бившег министра спољних послова када је реч о Косову и Метохији.

Члан Главног одбора СНС Драгомир Петронијевић је рекао да је потпис Јеремића као министра спољних послова Србије '' заиста мењао све '' и да су скоро све земље које је посетио обављајући ту функцију признале нез

'' Јеремић много боље познаје Њујорк него Београд и СНС Команной подробнее. Ту смо и да подсетимо грађане на његов '' успех '' као министра спољних послова и да Вуков потпис мења све '' рекао је Петронијевић новинарима у Кнез Михаиловој улици.

Он је казао да су се чланови СНС окупили и како би скупили новац да Јеремић отпутује у Берлин '' по нових 200,000 евра '' од амбасаде Катара. [19659002] '' Пошто Јеремић лети бизнис класом, треба ће нам времена да прикупимо тај новац, али полако. Кад прикупимо новац, предаћемо га Народној странци да њихов лидер може лакше да оде да преговора о новцу који му очигледно треба, а вероватно је и оних 200,000 евра потрошио '' казао је Петронијевић. [19659002] Како је рекао, СНС данашњом акцијом жели да покрене иницијативу да се донесе закон који ће, каже, омогућити Јеремићу да се бави консалтингом.

'' Видели смо у медијима да су међународни тајкуни оптужени за прање новца сарађивали са њим, па предлажемо да се донесе закон да Јеремић може на миран начин де се бави консалтинг услугама '', навео је Петро
    FB.init ({
appId: '139675826055705', // App ID
channelUrl: '', // Channel File
status: true, // check login status
cookie: true, // enable cookies to allow access to the session
xfbml: true // parse XFBML
    });

    FB.Event.subscribe ('auth.authResponseChange', function (response) {
      if (response.status === 'connected') {
        populateCommentForm ();
      } else if (response.status === 'not_authorized') {
        FB.login ();
      } else {
        FB.login ();
      }
    });
    };

    (Function (d) {
     var js, id = 'facebook-jssdk', ref = d.getElementsByTagName ('script') [0];
     if (d.getElementById (id)) {return;}
     js = d.createElement ('script'); js.id = id; js.async = true;
     js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/all.js";
     ref.parentNode.insertBefore (js, ref);
    }(document));

    function populateCommentForm () {
      FB.api ('/ me', function (response) {
$ Toggle () ( "commentUserData..");
$ ( "# CommenterName") val (response.name).
/ * $ ("facebookBox"). append (""); * /
$ ("# commenterEmail"). val (response.username + "@ facebook.com");
        console.log ('Dobrodošli:' + response.name + '[‘+response.username + “@facebook.com”+’].');
      });
      
    }
 
[ad_2]
Source link