Новосађани ремизирали на Карађорђу, голман Лучанаца централна фигура меча



[ad_1]

Нови Сад – Стадион : Карађорђе. Гледалаца : 1,500. Судија : Милош Ђорђић (Београд). Жути картони : Ђорђевић (Војводина), Шатара (Младост). Стрелци : 1: 0 Фофана у 13, 1: 1 Димић у 29.

ВОЈВОДИНА : Роцков, Стојковић, Веселиновић, Ђорђевић, Антић, Зломислић (од 87. Л. Зличић), Милојевић (од 73. Хухумис) Ђурић, Месаровић (од 46. Арсић) Езе, Фофана [19659008] МЛАДОСТ . Росић, Андрић, Милошевић, Шатара, Пешић, Радивојевић (од 90. Синђић) Тумбасевић, Л. Јовановић, Павловић, Димић (од 77. П. Јовановић), Голубовић.

Војводина је с пуно респекта изашла на двобој са гостима из Лучана, не само због чињенице да је у домаћиновом тиму било доста нових играча, недовољно уиграних, већ и због тога што су гости у прошлости знали да изненаде на Карађорђу. Ипак, прва узбуђења догодила су се на половини терена која је припадала гостима.

Увод у оно што ће се догодити у 13. минуту, пет минута раније направио је новајлија у редовима Новосађана Зломислић . Он је заслужио аплауз с трибина због силовитог ударца са 25 метара који је голман Лучанаца Росић спремно дочекао на правом месту. [19659011] Само минут после тога Лучанци су капитулирали. [арић као асистент и Фофана као реализатор. Покушала је гостујућа одбрана да спречи Фофану најпре је у томе успела, али у наставку акције Фофана је био спреман и да прихвати лопту и да је пошаље тамо где треба – 1: 0.

Колико год да је Вођство Новосађана било очекивано јер су до тада имали теренску иницијативу и више претили, толико је тешко разумети како су црвено-бели посустали пред нешто амбициознијим налетима фудбалера Младости.

Истини за вољу, у 25. минуту Езе јеможда имао судбину меча у својим ногама. Контактная ситеация када се чинило да Росићу нема спаса, али се тамнопути нападач домаћих није снашао у двобоју са голманом Росићем. Да је било другачије, да је Езе био победник и послао лопту у мрежу -. Вероватно би утакмица била решена

Овако, не само да је пропала та велика шанса домаћина, већ се у 29. минуту истопила његова минимална предност. Лучанци су изједначили неочекивано, као да је лопта случајно пала пред Димића и о се нашао очи у очи са Роцковом . Чувар мреже Војводине ту ништа није могао Димић је затресао мрежу – 1: 1

Треба рећи да су гости у другом полувремену били опаснији, боље су комбиновали, сигурно држали лопту, а може да се каже. да Владимир Радивојевић пользовательная стания Једном када ни са 7-8 метара није пределение предварования подробнее подробнее подробнее подробнее. Од свега треба издвојити само да је у минуту 75. Радивојевић погодио стативу домаћег гола [19659018] Семафор 1. кола Супер лиге:

Петак

Војводина – Младост 1: 1. (Фофана 13 – Димић 29)

Црвена звезда – Динамо (Вр) 3: 0 ( Јованчић 41, Јовељић 51, Јевтовић 76)

Субота :

20.00: Вождовац – Бачка

20.00: Чукарички – Земун

20.00: Напредак – Рад

Недеља :

19.00: Радник – Партизан

20.00: Раднички (ниш) – Пролетер (НС)

Понедељак :

17.00: Спартак – Мачва

[ad_2]
Source link