GORDANA JE SLETELA U BEOGRAD, SEKUNDU KASNIJE BILA I UHAPŠENA: Kada I čula razlog, ZANEMELA I! | Vesti



[ad_1]

 GORDANA I SLETELA U BEOGRAD, SEKUNDU KASNIJE BILA I UHAPŠENA: Kada I čula razlog, ZANEMELA I!

Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

POŽAREVAC – Bračni by iz Požarevca Rade (63) i Gordana (49) Živković doživeli su neprijatnost prilikom dolaska iz Pariza na aerodromu Nikola Tesla prilikom pasoške kontrole.

Kako prenosi TPKnews, Gordana i uhapšena na osnovu poternice koju i raspisao Prekršajni south iz Čačka, zbog duga od 26 dinara, koji is kasnije ispostavio da i napravljen pošto vozač automobila koji na na vodio nije platio sat vremena parkiranja.

Supružnici Živković, koji žive i rade u Francuskoj ispričali su da je da su 21. jula zajedno his maloletnim sinom i bračnim parom iz Argentina doleteli iz Pariza radi zajedničkog posla.

"Sleteli smo u Beograd oko 12 i 30 popodne, my pasoškoj kontroli policajac nam I rekao da Gordana pođe his njim jer I raspisana poternica za njom Svi smo bili šokirani tom situacijom.Patao sam Gordanu da li zna zašta I privode, ona mi rekla da ne zna ", kaže Rade Živković.

Gordanu I policajac odveo u prostoriju za imigrante i rekao da you sedi i čeka.

"Stvarno nisam znala zašta privedena sam, pomislila sam da je to zbog nekog saobraćajajogo prekršaja koji i počinjen automobilom koji sam poklonila.Ništa drugo mi nije padalo napamet.Policajac I bio ljubazan i rekao mi je da mogu da tu pušim, pričam telefonom i da, ako mi is ide u wc, da ga pozovem da me odvede Još je rekao da mu je nelagodno zbog cele situiije.Tri i po sata sam bila u toj prostoriji dok nije došla policija sa maricom iz Gradskog sup .. Oni su re k ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka javim u čačanski Prekršajni sud Nakon toga su me pustili iz te prostorije ", objasnila I Gordana.

Gordana I tek u ponedeljak saznala or èemu radiate.

"Sudija koja je jedina u cajej uvid predla rekla mi je da sam prekršajno gonjena zbog neplaćenog parkiranja, pošto je u decembru 2016. self godine" pežo 207 ", koji sam poklonila našem prijatelju nije platio sat vremena u parkiranja iznosu od 26 dinara Český je řečných zární zární průměrní zární zární zární zární zární zární zární zární zárná zární zární zární zární zárně, návodný podrová zární závodný zární zární zární zárních zárních zárních. ali nije imala nikakvih problema, sve do subote.

Ona smatra, da je poternica aktivirana nedelju dana pre njenog zadnjeg dolaska u Srbiju, kako ne bi to potraživanje zasterelo.

"Dug je uplaćen nakon čega je zatvoren ceo ovaj neprijatan slučaj rešen", rekli su supružnici.

(Kurir.rs/TPKnews, M.Veljković / Foto: Dragana Udovičić, Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:


Kurir

[ad_2]
Source link