Mladé anglicked turistky napadol vo vlaku starší Slovák



[ad_1]

Slovák napadol anglické turistky.
Foto: Facebook

Mali sme úžasné prázdniny cestovaním po Európe, až kým sme vo vlaku z Budapešti do Prahy nestretli hnusneho Slováka, ktorý sedel vedľa nás a fyzicky nás napadol.

Touto vetou začína opis nepríjemnej udalosti na Facebooku mladá Britka Grace. Príspevok s fotkami a videom zverejnila v stredu krátko po 14.30 h to za 24 hodín získal takmer tisíc zdieľaní a pribudlo pod ním cez 400 komentárov. Viacerated z nich v slovenskom jazyku. Niektorí sa dievčat zastávali, iní naopak tvrdili, že dievčatá muža vyprovokovali a určite v celom incident nie sú nevinne. Príspevok napokon zo sociálnej siete zmizol.

Čo sa teda podľa dievčat stalo? Pätica mladých Angličaniek vo veku 18 a 19 rokov si užívala výlet po Európe, až pokým ich vo vlaku na Slovensku údajne nenapadol starší muž. Na dievčatá mal agresívne útočiť a niekoľkokrát ich aj udrieť, čo dokazuje aj video. Čo však incidentu predchádzalo has preceded his Slovák tak vytočil, to nevieme. Video síce Grace z Facebooku stiahla, no portál čas.sk ním disponuje:

  

   Zdroj videa: case.sk
  

Jedno z dievčat v komentároch dovysvetlilo, že muž mal agresívnu náladu hneď od začiatku. Do you want to go to the hodil po nich fľašu plnú vody.

Grace uvádza, že pri incidental zasahovala aj polícia. Muž mal dostať 40-eurovú pokutu a presunuli ho do vedľajšieho vozňa.

   Príspevok na Facebooku krátko pred vymazaním:
  

 Slovák zaútočil na zahraničné turistky.

Foto: Facebook

<! –

-1 komentárov

->

[ad_2]
Source link