Tesco mobile znižuje cenu internetových balíkov pre svojich zákazníkov



[ad_1]

Operator Tesco mobile ponúkne nové ceny balíčk ov pre majiteľov predplatenej karty Bodka. Pojde o nové ceny už od 3 eur and 500 megabajtov dát mesačne . Doteraz to bowl i štyri eur to mesačne . Podobne opera zníži aj ceny ďalších dvoch dátových balíčkov. Z to 1 5 00 megabajtový balík zaplatia zákazníci 6 eur to za 3 ] 000 megabajtový balík 9 eur. Povodné ceny balíčkov boli 8 to 12 eur. Zmeny platia pre predplatenu kartu Bodka.

" Novými cenami dátových balíčkov sme chceli potešiť našich zákazníkov, ktorí využívajú internetové surfovanie vďaka rýchlej 4G sieti čoraz intenzívnejšie. Chceme, aby bowl pre nich internet s mobile Tesco dostupnejší či už ho využívajú na č í tanie správ, kontakt s priateľmi alebo na sledovanie videí či sťahovanie aplikácií . V ďaka ešte výhodnejším cenám tak zákazník môže napríklad pri balíčku Internet1500 ročne ušetriť až 24 e and r, " uviedol Alexander Vlčko, marketingový manažér Tesco mobile .

Zníženie cien dátových balíčkov mobile Tesco:

  • Internet500 z o 4 EUR na 3 EUR mesačne
  • Internet1500 z 8 EUR na 6 EUR mesaene
  • Internet3000 z 12 EUR na 9 EUR mesaene

Aj po zeniten cien platti, že ak zakaznik ] nevyužije celý objem balíčka, neminute dáta sa mu bezplatne prenesú do ďalšieho obdobia. Pri surfovaní his zákazníci mobile Tesco nemusia obmedzovať. 4G sieť operátora pokrýva takmer 94 % obyvateľov. M ôžu tiež surfovať 3G či 2G sieti doma i v zahraničí. Tesco mobile mení aj ponuku služby Internet na deň . Po novom zákazníci s týmto produktom získajú vyšší objem dát. N amiesto 200 MB dostanú až 300 MB dát za novú cenu 0.5 eur to na celý deň .

" Teší nás, že zákazníci využívajú i nternet čoraz viac a preto imchceme naservírovať náležitú porciu dt. V prepočte na pomyselný megabajt s urfujú took o výhodnejšie ako doteraz vysvetlil Alexander Vlčko .

Dôvodom úpravy je podľa neho rast dátových potrieb zákazníkov, ktorí častejšie dosahujú strop denného objemu dát . Cieľom bolo zachovať komfort in užívania pre zákazníkov denného internetu, aby si nemuseli vo zvýšenej miere obnovovať objem dát a aby nerušene surfovali počas celého dňa .

Majitelia predplatenej karty Bodka budu novinkách informovaní aj prostredníctvom SMS SIM Predplatená karta Bodka I dostupná v predajniach Tesco po celom Slovensku aj v e-shope na webovej stránke www .tescomobile.sk . Zákazník if ju môže objednať z domu i aktivovať cez internet. Doručenie SIM karty I took the name zadarmo . Podľa prieskumu Ipsos CSI (jún 2018) je navyše Tesco Mobile najodporúčanejším operátorom na trhu predplatených kariet

[ad_2]
Source link