Tmavý režim v Messengeri si môžete aktivovať aj vy! Postup I pomerne netradičný



[ad_1]

O Tmavom režime v Messengeri od Facebooku sa hovorí už dlhšie. Sociálna sieť ho testovala začiatkom tohto roka na malom množstve užívateľov a len vo vybraných krajinách. Teraz sa však rozhodli sprístupniť ho celoplošne, avšak vybrali if tak trochu netradičný postup.

Vo Facebooku sa rozhodli, že si pre nás pripravia malý easter egg, vďaka ktorému si ho môžeme aktivovať. You I postup pre Android aj iOS zariadenia:

  1. Pošlite emoji polmesiaca – ? – komukoľvek zo svojich priateľov (pokojne aj sebe).
  2. Zatvorte aplikáciu a znova ju spustite.
  3. Ťuknite na svoju fotografiu v ľavom hornom rohu a dostaňte sa do nastavení.
  4. Povoľte Tmavý režim.

Aj keď tento postup znie pomern absurdne, v skutočnosti funguje. Celý Messenger sa vám prepne do tmavých farieb. Typické biele pozadie vystrieda čierna farba s bielym textom, ostatne prvky, ako napríklad fotografie, ikonky či emoji, zostanú nezmenené.

Na Tmavý režim if zrejme spočiatku budete musieť zvyknúť. Jeho najväčšou výhodou i fakt, že počas používania po tme, šetrí vaše oči. Čierna farba by na OLED displejoch mala znamenať aj lepšiu výdrž batérie, aj keď v tomto prípade to zrejme nepostrehnete. A koniec koncov, ide tiež o celkom príjemnú dizajnovú zmenu. Tak čo, idete do toho?

[ad_2]
Source link