"Tycker vi can införa avstängningar för filmingar"



[ad_1]


Foto: Bildbyrån











Försök igen [19659009] Höjdpunkterna från Djurgården-Sundsvall i spelaren.

STOCKHOLM. Linus Hallenius menar att han kappa får några straffar för att han vägrar lägga sig, och vill att filmare stängs av i efterhand.
Nu får Sundsvall-anfallaren medhåll av domare Muhammad Al-Hakim.
– Det tycker jag att vi kan ta in i svensk fotboll i framtiden, att man tittar på de som förstärker och filmar och stänger av dem, säger Al-Hakim till Fotbollskanalen.

Linus Hallenius var inblandad i flera straffsituationer i dagens möte med Djurgården på Tele2 Arena, en match som slutade 1-1. Efter matchen var Hallenius frustrerad, då han menar att han missgynnas av domarna för att han inte vill lägga sig och förstärka situationer.

– Filmar man så belönas man, står man och försöker spela så gör man det inte. Hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc hoc. Det är ingen som som som som död fågel där. I will be able to take care of the situation. Men det är inter jag och har aldrig varit jag. Därför får jag inte så mycket straffar med mig. 1965 k ans ig ig ig ig [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

– jag tror att det är andt problem inom fotbollen överlag att det är så. Jag villa bara säga att ärlighet varar längst. Jag förstår honom. Men å andra sidan kan jag inte göra något åt ​​det. Det är ett problem som vi har generellt, men vi försöker jobba med det och vill så klart bli bättre på det. Jag förstår hans frustration, och jag håller till viss del med honom. Men det är inte bara ett problem i Sverige, det troor inte jag i alla fall. Jag tror att det är så överallt.

What is the name of a ska man kunna lösa det? Hallenius pratat om att han vill s'att man stänger av filmare efterhand?
– Det köper jag helt och hållet. Det tycker jag att vi kan ta in i svensk fotboll i framtiden, att man tittar på de som förstärker och filmar och stänger av dem, precis som man gör i England. Där har man fått bort filmningar. (19659016)
– Det or en en en [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ocksåingrejMenjagtrorframföralltpÃ¥attmankollariefterhandochstängeravdesomförstärkerochfilmar

[ad_2]
Source link