Magdalena Graaf försonas medus Magnus Hedman efter bråken



[ad_1]

Tv-profilen Magdalena Graaf och tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman är två välkända ansikten. Nu kliver deras 18-årige his Lancelot Hedman Graaf in i rampljuset, han är aktuell i egna realityserien på Viafree, "Lance vs Livet".

Magdalena Graaf och Magnus Hedman har tva gemensamma söner, Lancelot och Tristan, och skild sig 2006. Uppbrottet var fyllt av svek och konflikter.

Magnus Hedman har tidigare berättat hur han föll in i ett drogmissbruk och gick från att ha familj, status, arbete och pengar till att förlora allt.

Magnus Hedman menar att hans mående hade en stor inverkan på Lance Hedman Graafs uppväxt.

– Jag tror att en del av hans jobbiga tonårsperiod kommer från mitt mående, garanterat. Det fick honom omedvetet att växa upp tidigare, att han tog ansvar han inte behövde ta. Det är rätt jobbigt att säga som pappa, men det jag kan göra nu är vara den bästa pappan som jag kan vara. Attendance is good, karlek jag kan, säger han i programmet.

Magnus Hedman: "Ser Magdalena or Filip som närmaste familj"

I dag har Magdalena Graaf och Magnus Hedman försonats. Magdalena Graaf lever numera tillsammans med Filip Larsson som hon har sönerna Charlie och Louie med. Sedan tidigare har hon ocksa sonen Isak Graaf som omkom 2014.

– Magnus och jag har barn ihop. För allas skull så är det fantastiskt att man kan ha det så här. Jag kan ringa Magnus och säga att jag behöver barnvakt för nu måste jag och Filip på romantisk dejt. Då hop by han förbi och hämtar in unge i skolan. Jag gör samma sak för honom. Det är grymt – rekommendation till alla som skiljer sig, säger Magdalena Graaf och fortsätter:

– Det går att lösa på det viset. Det handlar bara om att man måste bita sig i tungan och sätta barnen framför vad man själv kanske tycker. I dag tycker jag att Magnus är grym.

Magnus Hedman menar att den goda med relation Magdalena Graaf betyder mycket.

– Livet har stundtals varit tufft och det har så klart påverkat vår relation. Men vi har lärt oss och byggt upp related i dag som är rock solid. Förutom Lance och Tristan så ser jag ser Magdalena, Filip och deras killar som min absolut närmaste familj, säger han.

Lance Hedman Graaf: "Det har varit mycket genom åren"

I "Lance vs livet" syns Magnus Hedman mat laga hemma hos Magdalena Graaf. Enligt Lance Hedman Graaf är det en lättnad att familjemedlemmarna har begravt stridsyxorna och kan umgås.

– Jag tycker det är jätteskönt att mina föräldrar kan vara vänner nu. Det har varit mycket genom åren, men nu kan vi sitta och äta middag tillsammans. Jag är tacksam över min familj och älskar dem, säger han.

"Lance vs livet" visas på Viafree, samt Viaplay.

[ad_2]
Source link