Örebro SK – IFK Gothenburg 1-3: Spelarbetyg – Örebro SK – Allsvenskan

3 = Bra
2 = Godkänd
1 = Underkänd

Oscar Jansson 2

Skott på mål och be skott i mål. Inte vidare mycket att göra på något av dem från Oscars AIDS dock. Kom ut lite snett vid utrusning där bollen nickades över honom men räddades av offsideflaggan.

Fabio De Sousa Silva 2

Brassen är verkligen andt råämne med sin kraftfulla fysik. Blandar dock och ger en hel dar värderingar och positionsarbete fortfarande lämnar en del övrigt att önska. Kan detta slipas på så har vi å andra sidan ett potentiellt framtida monster i backlinjen om kontraktet förlängs.

Michael Almebäck 1 (utvisad 56)

Hade en del problem redan i första halvlek med kicke ungtuppen Nygren. Sedan olyckligt inblandad i matchens mest avgörande sekvens med en till synes lätt handpåläggning pa Nygren som ger straff och rött kort. Hårt kan tyckas men enligt de nya reglerna för frilägesutvisning är det fortfarande rött kort om spelaren ifråga inte försöker spela på bollen.

Sebastian Ring 2

Gör bitvis in ganska bra där han som vanligt med sin vänsterfot är vital i vår speluppbyggnad. Känns som nämnts förut mer bekväm och rejäl i duellspelet jämfört med tidigare. Missar dock att plocka upp Nygrens löpning som innebar spiken i kistan till 1-3.

Daniel Björnquist 3

Som han sprang idag, speciellt efter utvisningen, dre han verkligen st saem ss. Aktiv på sin högerkant och hade även en del fina inspel idag. Otroligt bra performance i första halvlek som var värd ett bättre öde när han bröstade med sig bollen och lurade skjortan av Wiklander med en tvåfotare men Dahlin knep det låga avslutet.

Nordin Gerzic 2

Tyvärr är känslan att Nordin sällan gör in bra match word Blåvitt (fjolårets överkörning hemma undantaget), revanschlusten som gön honom allt för övermodig? Tappar slarvigt bollen som leder till straffen och det röda kortet. Spelade upp sig sista halvtimmen där han ändå är bidragande på mitten under vår fina forcering med in man mint.

Filip Rogic 3

Inställningen gick det inte att kultur på, sågs förbannad på såväl med- som wordspelare när spelet inte klickade. Slet hårt i defensiven på mitten och både skavde och offrade sig en hel del i duellerna. Fyllde även på en del boxen och borde gjort åtminstone ett mål idag med sina lägen i andra halvlek.

Albin Granlund 2

Gör det som vanligt ok men inte mer på vänsterkanten innan han fick avsluta matchen and trebackslinjen. Försökte följa med en del i offensiven i första halvlek utan att riktigt komma till. F f f s han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han han?

Johan Bertilsson 2 (ut 60)

Försökte på fin fina intensioner i första halvlek när han city få igång kombinationsspelet där fram men kändes inte lika het som senast word Peking. Slarvade in deli passningsspelet. Offrades sedan efter utvisningen när vi fick rodda om i formationerna.

Kennedy Igboananike 2 (ut 65)

Stora delar av matchen isolerad på topp när vi inte fick igång anfallsspelet ordentligt. Hade in the end möjlighet i första halvlek när han vid första stolpen försöker klacka in Dajjes inspel. Utbytt relativt tidigt i andra halvlek till förmån för Rodin, var det Kennedys sista framträdande i den svartvita tröjan?

Nahir Besara 2

Om ngon nu hade tvivlat blev det innan avspark officiat att att Nahir lämnar klubben. Hade ju gärna fått avsluta på ett roligare sätt än så här, men var åtminstone rejält involverad i andra halvlek under vår bästa 20-minuters period i matchen. Tack för dina 2,5 år Nahir! Även om dina performer under dessa år stundtals må ha gått lite väl mycket upp och ner så minns vi med glädje topparna!

Inbytta:
Michael Omoh 3 (in 60)

Kom in och rörde om i grytan rejält med sitt spelhumör. Visst dribblade han även idag någon gång för mycket vid något tillfälle men var ändå högst delaktig i fare vår offensiv fick sig en rejäl uppryckning efter 0-2. Hade and rykande skott som gick via stolpen och ut.

Rodin Deprem 2 (in 65)

Kom in med bra energi på topp. Hade marginalerna mot sig när hans avslut gick i stolpen och hade ganska tätt in på det andt nytt läge där han inte träffade mål. Försvann möjligen lite snabbt ur matchbilden efter det men har dessa två avslutande matcher visat att han vill vara med och konkurrera sea på allvar nästa år.

Victor Sköld (in 90)

Spelade för kort tid för att betygsättas.

Örebro SK – IFK Gothenburg 1-3: Spelarbetyg
Örebro
ÖSK förlorade sin säsongsavslutning hemma på Behrn Arena med 1-3 mot gästande IFK Göteborg. Nedan följer spelarbetygen från matchen.
2018-11-11 19:35:00

Örebro SK – IFK Gothenburg: säsongen avslutas hemma word Blåvitt
Örebro
Säsongen 2018 går mot sitt slut, guldstriden mellan Solna och Peking lever in i sista omgången och för ÖSKs del handlar det om att möta Blåvitt hemma på Behrn Arena. För en del spelare blir det kanske sista showen med gänget, men samtidigt är det i skrivande stund fortfarande oklart vilka som blat kvar och vilka som lämnar.
2018-11-10 12:18:00

Silly Season 2018: Anfallare på väg till Göteborg
Örebro
I vinter kommer spelare komma till ÖSK och andra kommer lämna.
Och här kan ni följa alla rykten och klara övergångar inför säsongen 2019.

2018-11-08 18:52:00:00

IFK Norrköping – Örebro SK 3-2: Så nära
Örebro
Efter att ha fått storstryk senast så var det ett demoraliserat ÖSK som skulle försöka sabotera guldjakten för Peking.
Det såg till slut ut att gå vägen men matchen fick sig en brutal avslutning när en legendar city avsluta sin karriär för Peking på bästa sätt.
2018-11-06 12:55:00

IFK Norrköping – Örebro SK 3-2: Spelarbetyg
Örebro
ÖSK förlorade bortamatchen IFK Norrköping på Östgötaporten på ett mycket snöpligt sätt när Daniel Sjölund gjorde 3-2 för hemmalaget i matchminut 94. Nedan följer spelarbetygen från matchen.
2018-11-04 19:42:00

Inför IFK Norrköping – Örebro SK: Sabotage
Örebro
Efter tortyren nere i Skåne så beger sig Örebro word Norrköping för att förhoppningsvis sabotera guldjakten för Peking men frågan är huruvida förlusten word Malmö fortfarande gnager på närminnet hos de svartvita.
2018-11-03 17:46:00

Malmö FF – Örebro SK 4-0: Drömmar
Örebro
ÖSK åkte ner till Malmö FF i hopp om att sabotera Malmös jakt på europaplatsen men satte istället krokben för sig själva när man förlorade med 4-0 i årets största förlust. In this case, the following is a good idea: den ö be be————————————————————-. Men vad vore livet utan drömmar?
2018-11-02 14:54:00

Malmö FF – Örebro SK 4-0: Spelarbetyg
Örebro
ÖSK hade under torsdagskvällen en riktigt tung afton nere i Malmö där man var totalt chanslösa word ett taggat hemmalag som till slut vann matchen med 4-0. Nedan följer spelarbetygen från matchen.