Zlatan Ibrahimovic hjälte när vädret "förstörde festen"

Han gjord det igen

I am a ruskväder på den amerikanska östkusten stod Zlatan för en mäktig comeback när hans Los Angeles Galaxy vände och vann med 3-1.

– In viktig seger men vädret förstörde festen, konstaterar Zlatan Ibrahimovic i en intervju efter matchen.

The whole of the Galaxy spelade på konstgräs. Meni natt var svensken tillbaka i startelvan, och det med besked.

– Vi visste att vi skulle vända på den här matchen, och sen tog våra stora spelare över, säger en leende Chris Pontius till klubbens twitterkanal.

För det var hemmalaget Philadelphia Union som öppnade bäst. Laget hade flera singing att ledningen innan laget sprack nollan i den 28: e minuten.

In the direction of the halcyon

"Fullständigt briljant pass"

Men sedan klev Zlatan Ibrahimovic in i handlingen.

48: e minuten: Ett ett hårt uppspel från egen planhalva tar Zlatan uot vänder upp på en yttersida. Sedan place a han in perfekt tajmad passning mellan Philadelphia mittbacks by till in helt friställd Ola Kamara, som behåller kylan och chippar in 1-1. "In fullständigt briljant pass", hör man kommentatorerna säga i sändningen.

63: e minuten: Romain Alessandrini får en passning längs vänsterkanten och bryter i förbi Philadelphias högerback. Han släpper en lätt pass snett inåt bakåt till Ibrahimovic, som dundrar in 2-1 lågt i målvaktens vänstra hörn.

Och så hade THE Galaxy vänt på steken

– Det här var en viktig seger. Ligga under 0-1 och sedan få göra ledningsmålet. (19659004) Zlatans ledningsmål var svenskens tolfte för säsongen, och för upp honom tilte en fjärdeplats i ligans skytteliga.

Matchens spelare

Philadelphia tryckte på för en kvittering, men i stället kunde Michael Ciani nicka in 3-1 på en hörna i matchens slutskede.

The galaxy verkar till slut ha fått igång spelet, och är nu obesegrade i sju raka matcher I amerikanska MLS.