Home / Videos / VIRAL Cute and cute video collection of Anas Budak of Fatah Anas Budak in the cat cage

VIRAL Cute and cute video collection of Anas Budak of Fatah Anas Budak in the cat cage




Please subscribe for a quick update
source

30 comments

  1. Korang boleh tengok interview di Sinar FM pagi tadi di sini https://youtu.be/eq0xPa7Nask

  2. Tak bosan tgok keletah anas. Hilang stress…

  3. Aish taksabar pulak nak ad anak hm

  4. Pinjam anas bwk blk boleh geram la bijak sgt

  5. Yg first ti comeyy..relaxx je die cm kt tepi pantai

  6. Alah alah 😥😥 papa nak tosey (sosej) boyeh 🤣 comelll

  7. Anas comel 😍 "papa bangun" 😍😆

  8. ini bukan udang ini kuda 😂hahahhaa

  9. Bpe umur anas ni..best la tgok dia..comel

  10. Part2x bila kena tembak dengan pak dia pastu buat2x mati tu serius aku suka tengok sambil gelak

  11. Ayah sempoi.. Anak comel happy family! Ahahaha baik ah

  12. zaman sekarang jarang ada bapak nk layan anak mcm ni..Tau gi keje,balik keje pastu ngadap h.set…semua let go kt bini urus anak2..anak2 jd depress pastu mula berperangai..pastu nk salahkan sapa…mse kecik x nk didik btul2..dh jd teruk baru nk tergadah..haaa dh x payah lah mse tu..anak2 akan jadi baik dan soleh jika selalu prihatin..bkn setakat bg nafkah

  13. Ksian anas video kene curi and upload oleh orang lain

  14. Harimau Nk makan k nk bele?? Bele je..🤣🤣🤣

  15. Ermmmmmm. Nk tanye boleh. anas ngan papa die je. Mne mk anas?

  16. Ciri2 ayah yg baik,rajin n sabar melayan keletah anak.
    Comel sngt anas ni,part pelat tu suka dngr.

  17. comel laa anas , semoga anas sihat selalu ye 🙂

  18. bila motif viral nk panggil adek fattah anas plak yerk

  19. kenapa masa kecik aku x comel pun..

  20. Alaaa,pelat lah dia 😂😂😂
    Cute lah awak ni..kikikikii bagus bapak suke yakat anak nye.layan anak nye bagus lucu..