Гери-Никол скара двете големи партии, БСП се кани да я съди



[ad_1]

Яката дупара пропуска тържествата на Бузлуджа според червен депутат я спрели от ГЕРБ чрез кмета на Варна

Фалшива новина, вредите ми на репутацията, написа тя и също заплаши да води дела

на Корнелия Нинова няма да ѝ се налага да превежда израза "Яката дупара" на важните си гости за тържествата на Бузлуджа – лидерите на младежите от партиите на Зоран Заев, Алексис Ципрас и останалите леви формации от Балканите.

Гери-Никол разцепи класациите именно с онова "анатомично" арче. Но поканените в навечерието на традиционния събор на столетницата младежи няма да го чуят. Нашумялата певица отказа участие и това

разпали истинска

музикална

партийна война

Пръв стреля депутатът от БСП Александър Симов.

"Темата" Гери -Никол на Бузлуджа "ми беше дълбоко безинтересна (извинете, ама аз съм търпял на много Бузлуджи под ред Веселин Маринов) докато не разбрах, че младата певица буквално е била заплашена от кмета на Варна Иван Портних, че ако пее за социалистите, може да забрави участие в празника на морската столица. Съжалявам, но там, където

доскоро имаше

просто една

готина шега, вече

има политика

Портнихгейт. Някакъв самозабравен и провален гербаджийски плутократ си е позволил да се държи като цензор и да упражнява политически натиск върху една певица. Казусът си е зловещ въпреки несериозните участници в него ". Това написа той във фейсбук профила си онзи ден.

"ОСТАВКА за Портних! Свобода за Гери-Никол. И съм сериозен като депутат от патриотите, когато трябва с неохота да връща пари за провалена лобистка поправка "тръгна Симов в истинска атака.

И като става дума за пари, Гери-Никол наистина ще има да връща. От централата на БСП официално потвърдиха за "24 часа" че младата певица има [19659010] сключен договор

с БСП за сумата

от 3500 лева [19659013] На "Позитано" 20 са получили имейл, с който певицата и екипът ѝ уведомяват, че ще върнат парите. Червените обаче обмислят да си търсят правата и по съдебен път.

Името на певицата фигурираше в официалния плакат на БСП за събитието, което се провежда в Казанлък.

Мястото на Гери-Никол в програмата на червените младежи късно в петък не бе заместено и тя продължи само с останалите наети изпълнители (Виж карето долу.) – Дара, Дани Милев и Мариана Попова. Отделно на историческата поляна на Бузлуджа в себота ще пее "Оркестърът за сватби и погребения" на Горан Брегович. По неофициална информация хонорарът, платен за него от социалистите, доста по-сериозен – 10 хил. евро.

Геррование производительное подробнее. "Фалшива новина" отсякоха от екипа на кмета Иван Портних в отговор на обвиненията, че са спрели младата звезда от участие за червените.

Участие на

Гери-Никол не е

предвидено in

тържествата за

] празника на

града – 15 август, обясниха още от кметството в морската столица

След три дни мълчание самата Гери, за която партиите поведоха музикална война, все пак. реши да внесе яснота по въпроса. Направи го едва вчера следобед с писмо до медиите, което публикува и в профила си в социалната мрежа. [токаквопишетя:

"От няколко дни с учудване забелязвам, че в няколко публично известни медии забъркват името ми във фалшиви новини. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация. Искам публично да опровергая изнесените твърдения във въпросните статии, а именно, че ще пея за БСП на Бузлуджа, както и че кметът на Варна г-н Портних ме е търсил и ме е заплашвал. Бих искала да уточня, че

От младите звезди БСП ангажирала колежката на Гери-Никол Дара. СНИМКА: Личен профил на Дара във фейсбук

не познавам

лично г-н

Портних

нито някога съм общувала с него "уверява младата

"Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противен случай ще бъда принудена да потърся правата си по съдебен ред. За пореден път моето име се използва, за да да се предизвика сензация чрез разпространение на фалшиви новини. С уважение, ГЕРИ – НИКОЛ "завършва краткото ѝ послание

Младежите на Ципрас и Заев трябваше да са ѝ публика

ВАНЬО СТОИЛОВ

Бузлуджа тази година е младежка и балканска." – с тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова откри срещата в Казанлък, която предшества традационния събор на Бузлуджа. Форумът е организиран от младежкото обединение в БСП под наслов "Мисия" Оставаме "За него пристигнаха колегите им младежи от партиите на Зоран Заев, Алексис Ципрас и остналати леви формации на Балканите

." Не бъдете странични наблюдатели на чужди решения за! вашия живот, посъветва аудиторията Нинова. Именно оттегленото участие на Гери-Никол засенчи останалите петъчни мероприятия на червените.

Помолен да коментира отказа ѝ да пее на балканкия купон, лидерът на младежкото обединение в БСП Николай Бериевски обяви, че той се занимавал с политиката за това как младите да остават в България, and не с Гери-Никол и затова няма да говори по скандала с нея.

[ad_2]
Source link