Симеонов погна шума и в столицата, обяви: Честито и на София



[ad_1]

" Честито и на София . Снощи заедно с РЗИ, зам-министъра на здравеопазването г-жа Светлана Йорданова и членове на политическия ми кабинет започнахме проверки по Закона за шума и в София. Градът, в който законите отстъпват на познанствата, шуробаджанащината и политическите чадъри "написа в своя Фейсбук провил вицепремиерът Валери Симеонов.

" Оказа се, че въвеждането на ред по Закона за шума Настолицата е детска игра спрямо войната с мутрите в Слънчев бряг. Никакви проблеми – никъде. Откъд то минахме, след нас се възцаряваше мир спокойствие и тишина. Оказа се, че собствениците и управителите много добре осъзнават нарушенията и още с първото разпореждане спираха озвучаването "обяснява Симеонов.

Припомняме от миналата година Валери Симеонов извършва внезапните си проверки за спазване на нивото на шума в курорти а министърът на туризма Николина Ангелкова не беше съгласна с начина, който той действа.

За снощната си акция в столицата Симеонов коментира, че са започнали с кастата на "недосегаемите" по бул. Витоша. "Raffy Bar & Gelato го отнесоха първи – след констативния протокол и незабавното спиране на озвучаването при следващо нарушение ги очаква ЗАПЕЧАТВАНЕ С първо предупреждение и спиране на музиката бяха номинирани Vitosha Street Bar & Dinner" БЕКГРАУНД "и Social Cafe Bar & Kitchen. "

" От снощи еротичен клуб "ФЕТИШ" ще пуска еротична музика само вътре а не на улицата. Констативни протоколи и разпореждане за спиране на озвучаването отнесоха кафе клуб Memento и Beach Bar на ул Раковски. Не мога да отрека пълното съдействие на персонала и управителите ". добавя вицепремиерът.

Валери Симеонов уточвнява, че за разлика от Черноморието, много от посетителите идват да го поздравят и дори си правят снимки заедно .

"За десерт си оставихме Студентски град. Както се очакваше, там нарушенията бяха най-драстични което наложи съставянето на констативни протоколи с незабавно прекратяване на озвучаването в бар-ресторант "МЕЙСЪНС" и дискотека Jim Beam Club, където гърмеше живо изпълнение на чалга дивата KALI. Милата, обеща да мине на акапелно изпълнение тип пиано бар , Но това не спести протокола и административната санкция спрямо заведението "пише в социалният си профил вицепремиерът.

Според написаното в социалната мрежа, най-арогантно нарушава нощната тишина Механа" Роден край " "раздрусана от мощни чалга ритми". С влизането си, вицепремиер и проверяващи спират музиката и силно възпаляват мъжката аудитория на претъпканото заведение. При съставянето на констативния протокол страстите се разгорещяват, разказва Сименов, "но, слава Богу, всичко мина без физически посегателства " оказва се, че голяма група полицаи празнуват професионалния си празник. " Съжалявам, няма как – законът е за всички ", допълва той.

[ad_2]
Source link