Home / Videos / Fattah Anas yg VIRAL jadi kucing, constant I menyanyikan lagu Sufian Suhaimi depan Elfira Loy | MeleTOP

Fattah Anas yg VIRAL jadi kucing, constant I menyanyikan lagu Sufian Suhaimi depan Elfira Loy | MeleTOP




Credits: Fattah Anas
Many more exclusive and best videos near Astro GO and Njoi NOW! You can see it for free!

Great way to do it:

1. Download Astro Go or Njoi Now
2. Open the application and press "Ignore"
3. Enjoy the show for free!

Subscribe Astro MeleTOP,
Complete episodes of MeleTOP at Astro Go,


source

29 comments

  1. Sape yg 549πŸ‘ŽπŸΌ ni?! Nak mintak kene debik eh! Dah la comel sgt

  2. Kelas Al-Quran Kanak, Dewasa & Kursus English (Kerja, MUET, iELTS) @ Klang, Shah Alam, Seremban, Putrajaya / Online Seluruh Malaysia – http://www.mudah2u.co.vu/p/maklumat-lanjut-kelas.html

  3. Nabil ni saja ja boleh ka kata tengah live tentang kening elfira loy pastu tentang bomoh pistol tu haha. Nk minta kena kecam ke bil. Ha ah lagu Sufian Suhaimi jg nk nyanyi.

  4. 1.33 Nabil mainkan elf akak ni mrh keπŸ˜‚

  5. Maff memberi ayat ni, tpi ayahnya ptut mula mngjar anas erti hormat.

  6. pakaian mcm EL ni pun da ok rsnye nampak sopan la jgk.. nape neelofa tak pakai alaΒ² mcm ni je.. terbyg muka lofa awalΒ² dlu pakai tudung lebih krg mcm ni..skrg πŸ˜”

  7. Jangan lupa tonton munafik 2 official trailer PARODY
    ini link nya : https://youtu.be/A6E78FFxsMw
    like, share & subscribe my channel

  8. Muka bapak dia macam sufian suhaimi jer. ..

  9. Mula tgk at fb anas msuk dlm sangkar kucing tuuu hehee comel anas … hahahaaa bapak dia nyanyi lagu sufian plk hahaa …

  10. Adoiiii comeynyerr si anas ni…dh la pandai plak tuh…πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  11. Papa Dia pun lawak. Hohoho. Nurun deh Anas!

  12. Siapa budak ni knp aku tak kenal pun dia ni

  13. Klu tngok dlm live ig papa dia plak lbih2 melayan follower.Dia baca plak chat2 dri perempuan jew..Jrang tnjuk anas.Org follow nk thu perkembangan anas bukan psal kau! Lg stu bla tnya psal wife jew trus tukar topik.Nie mesti ada xkena dgn wife dia…jeng3…

  14. Wahhhhh πŸ‘πŸ‘πŸ‘ dah 1M view adik anas

  15. Handsome bapaknya dan nampak humble hahaha