Ο καιρός το Σάββατο με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις



[ad_1]

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αναμένονται για το Σάββατο, ενώ παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοανατολικά κυρίως τμήματα. 

Οι άνεμοι το Σαββατοκύριακο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το Σάββατο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα θα πνέουν στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από το Σάββατο και από τα βόρεια.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά το απόγευμα καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 5 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 11 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 8 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια όπου θα σημειωθούν παροδικές βροχές, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές. Ο υδράργυρος από 10 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με λίγες νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

[ad_2]
Source link