Home / Videos / LAGI SYANTIK, VIRAL – best juga lagu ni, rugi tak tengok – farah ft retmelo buskers..

LAGI SYANTIK, VIRAL – best juga lagu ni, rugi tak tengok – farah ft retmelo buskers..




source

26 comments

  1. Lagu perosak akidah. Plis malay jangan ikut-ikut rusak seperti indonesia.

  2. Ni baru betul2 syantik….nice

  3. Berat aq dh makin naik,dulu 40kg skrg 50kg,adoi jgn lah sampai gendut mcm ni, nanti kena kutuk pulak aq..

  4. …memang semangat ko farah nyanyi syantik..'..?..'..pukul 3.30 pagi aku tgok youtube ko laling..?

  5. Bulan rmdan ni bwak2 la yg baek2…mne tahu rmdan yg terhaer ke..

  6. Lagu INDONESIA NGETOP JUGA DI LUAR NEGRI hahahaaa

  7. lagu indonesia lg booming di malaysia..

  8. ѕчg gαчα ѕєhαt kurαng..jd nαmpαk ѕєmαcαm..cσвα kurαngkαn lєmαk tu pαѕtí rαrє..

  9. Suka banget sama lagu ini trima kasih sama beliau yg menciptakan lagunya dan penyanyinya

  10. Fakta dia, kak nana memang lagi best dari nurul reedem!!

  11. syantik..?sape suka lgu nie like kt sni..?

  12. Pewit.. Kak nana… Hahah… Dri zaman sekolah smp skung sama je suara.. Sodap…

  13. TERIMAKASIH KARENA SUDAH MENYUKAI LAGU KAMI.

  14. Dislike 1? apa2 pun memang shantik… ?

  15. Masyaallah masyarakat sekarang ini pls la berubah