DFDS vasarą didina keltų reisų skaičių į Švediją



[ad_1]

Danijos kapitalo Klaipėdos bendrovė "DFDS Seaways" dažnina keltų reisų skaičių tarp Klaipėdos ir Švedijos Karlshamno uostų, įvesdama naujovę Lietuvos rinkoje – dieninį plaukimą iš Lietuvos į Švediją.

Papildomas reisas tarp Klaipėdos ir Karlshamno įvedamas nuo liepos 7 dienos. Kombinuotas keleivius ir krovinius gabantis keltas "Patria Seaways" iš Klaipėdos išplauks šeštadienio 8 val., Į Karlshamaną atvyks tos pačios dienos 22 val. ir šeštadienio vidurnaktį išplauks atgal Klaipėdą, kurią pasieks sekmadienį 16 valandą.

"Tai reiškia, kad my padidiname savo knewinių reisų į abi puses skaičių nuo 9 iki 10 išplaukimų. Esu įsitikinęs, kad Mūsų klientams tai bus Naudinga ir jie įvertins tai kaip Mūsų paslaugų pagerinimą šiame maršrute. ", – Sake Danijos laivybos grupės DFDS viceprezidentas ir Baltijos jūros verslo vieneto vadovas Andersas Refsgaardas

Anot jo dažnesnių keltų išplaukimų iš kiekvieno Uosto pageidavo bendrovės klientai

"Krovinių vežėjams papildomas reisas suteiks daugiau lankstumo ir netgi įgalins juos aptarnauti savo klientus geriau", – tvirtino A. Refsgaardas.
Papildomi reisai bus vykdomi iki rugsėjo 8 dienos

p p ų p p į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į į daugiau keleivių nei praeitais metais

Iš Lietuvos DFDS keltai plaukia į Karlshamną, Kylį (Vokietija) and Kopenhagą (Danija). Baltijos jūroje DFDS taip pat valt maršrutus tarp Estijos ir Švedijos bei Suomijos

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

[ad_2]
Source link